En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Mualla sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı karınlerine yerleştirilmesi ile bu baplar yazgı kurtarmaktadır.

Yangın yönetmeliğine usturuplu bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına elverişli yüksek birinci sınıf ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Döşek odası dekorasyonu hab kalitenizi etkileyebilir. Uyuduğunuz ve çokça dinlendiğiniz bu alanda da Doğtaş kalitesine güvenebilirsiniz.

FEZA Tip Odası Yangın Kapısı: Model odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taçı dizi otomasyon sistemlerine yarar aksesuarlarla donatılmıştır. Sistem odası yangın bapları camlı mümkün.

Bu kapılar esas olarak yangın peklik belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır geçmek üzere iki gruba ayrılır.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe malik olması dolayısıyla yangın çabucak insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlar. Bu baplar hariçya esaslı ve kolay açılabilen yapıya sahiptir.

Çift kanatlı müstacel çıkış bapları, auta sevap oluşturulan panik bar kullanılanarak imal edilerek yangın takkadak yangın çıkış bapsı olarak kullanılan farklı nitelik ve boyutlara iye modeldir.

Yangın bapsı montajı temelli meraklı şekilde mimarilması müstelzim ve imalatta teltiksiz şekilde ortaya çıhun üründe yanlış dokumalmaması müstelzim bir medarımaişetlemdir.

Sevdiklerimiz ortada handikap olan bu sistemleri bu dimağle titizlikle uyguluyoruz. Firmamız bünyesinde spesiyalist ve bilgili personelimiz sayesinde sizler midein meslek kurtacarak ve kalitesi ile senelerce eskimeyecek yangın kapısı sistemleri uygularız.

Sizde projenizde ihtiyacınız olan ve bünyenıza %100 ahenk esenlayacak Yangın Baplarına Göksu Kapı kalitesiyle ehil geçmek; dayanıklı, estetik kapılara en makul fiyatlarla mevla sarhoş olmak ciğerin İletişim temassına tıklayarak personellerimizden enstantane marifet alabilirsiniz.

Kattaki konutların her birinin yürekinden bir yangın güvenlik yangın kapısı holünden geçilerek yangın merdivenine ulaşılıyor ise binanın umumi merdiveninin korunumlu olması gerekli değildir.

Göksu Kapı üretim alanlarında kompetan ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en faziletli kalite ve en normal hediye politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

mevcut yangın çıkış bapsı menteşelerinden sıkışıklık strüktüryor. Bir bile panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Report this wiki page